Diensten

Dat een goede samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven belangrijk is, wordt door beide partijen ingezien. Toch vinden technische bedrijven het soms lastig om in contact te komen met de juiste studenten. Ook het technisch onderwijs wil graag een duurzame samenwerking met het bedrijfsleven, zodat zij op de hoogte blijven van nieuwe innovaties en hun lesstof hier op af kunnen stemmen. Met Your Campus Consultant ondersteun ik de partijen om elkaar hierin te vinden en verbinden. Hoe? Lees hieronder wat ik voor jou kan betekenen!

Advice_support

Advies

Een duurzame relatie opbouwen met technische opleidingen om de studenten klaar te stomen voor toekomstige beroepen: beide partijen zien het belang in, maar in hun day to day business streven zij andere doelen na. Hierdoor blijft een constructieve samenwerking vaak uit. Heb jij behoefte aan een plan en concrete handvatten voor een lange termijn samenwerking? Door mijn ervaring, kennis en netwerk ben ik de juiste persoon die hier bij kan helpen! Samen ontwikkelen we datgeen wat jij nodig hebt om wél die duurzame relatie op te bouwen met de juiste technische opleidingen. 

neural

Verbinding

Technische bedrijven en het onderwijs verbinden om de instroom van jong talent te bevorderen, dit is nodig want enerzijds zijn er stagetekorten en anderzijds ervaart het bedrijfsleven nog altijd moeite met het invullen van technische vacatures. Klinkt onlogisch, maar toch is dit nu realiteit. Ik help bij het opstellen van een duidelijk proces dat laat zien waar de stimulans en belemmeringen zitten, om dit vervolgens om te zetten in concrete actiepunten waardoor het onderwijs en bedrijfsleven op eenvoudige wijze verbinding kunnen leggen en samenwerkingen opbouwen.

education

Begeleiding

Workshops, webinars of individuele begeleiding voor studenten. Hoe zoek je een stage, wat zet je op je cv en hoe pak je het afstuderen aan? Door studenten bewust te maken van de manieren waarop zij dit kunnen doen, wordt het makkelijker om een stageplek te vinden. Een goede voorbereiding is het halve werk, maar welke stappen kan de student hierin zetten? Ik weet wat bedrijven belangrijk vinden en waar zij op letten bij het aannemen van een stagiair, daarom bied ik begeleiding en hulp in dit proces.